İl Mem ARGE Birimi Desteği İle Projeler ve Yarışmalar ile ilgili Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Okulumuzun proje okulu unvanı ile proje çalışmalarına başlıyor. İlk aşamada öğretmenlerimizi proje hazırlama konusunda bilgilendirmek amacıyla Manisa İl MEM Tübitak teknofest sorumlusu ve TÜBİTAK Ege Bölgesi Olimpiyat Elçisi Mine Karasakal Ayyıldız tarafından saat 21:30 a kadar zoom üzerinden bilgilendirme toplantısı yapıldı.

04.11.2022 251

Yapılan toplantısında projelere ve yarışmalara katılım ve başvuru süreçleri ile ilgili açıklamalar yapıldı. İnteraktif şekilde gerçekleştirilen toplantıda öğretmen arkadaşların projeler ile ilgili soruları cevaplandırıldı. Toplantıyı organize eden Hatice Büyükkoca hocamıza, bilgilendirmeyi yapan Mine Karasakal Ayyızldız hocamıza ve toplantımıza katkı sunan tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz ile birlikte güzel ve başarılı projeler üretebilmek ümidiyle...

04-11-202204-11-202204-11-202204-11-2022